Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 05-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nijmegen


Nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur

Op dinsdag 5 januari 1999 organiseert het gemeentebestuur van Nijmegen een feestelijke Nieuwjaarsbijeenkomst in Concertgebouw De Vereeniging.

Om 19.30 uur begint de receptie. Deze is bedoeld voor Nijmeegse instellingen, organisaties, bedrijven en burgers. Tijdens deze bijeenkomst is er alle gelegenheid om met het gemeentebestuur en elkaar goede wensen uit te wisselen. Rond 20.30 uur zal traditiegetrouw een korte Nieuwjaarsspeech en -wens worden uitgesproken door de burgemeester, mr. E.M. d'Hondt. Verder wordt aan het programma meegewerkt door de toetsenist Henk Reijmers, het trio Les étoiles, het koor Terpsichoré, enkele 'living statues' en Museum Het Valkhof.

Kaarten voor deze avond zijn vanaf 21 december aanstaande gratis verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt, aan de balie van het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie