Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabo-nieuwjaarsconcerten in Borsele

Datum nieuwsfeit: 05-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Borsele


Rabo-nieuwjaarsconcerten

Op dinsdag 5 januari en op donderdag 7 januari zullen een tweetal Nieuwsjaarconcerten worden georganiseerd, dit onder auspiciën van respectievelijk Rabobank Heinkenszand en Rabobank Borsele Oost. Het concert op 5 januari is in de kerk aan het Dorpsplein te Nisse en op 7 januari in de kerk aan de Slotstraat te Baarland. Beide concerten beginnen om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Beide concerten staan bol van "toppers" in populair-klassieke stijl, zoals: Noordamerikaans, Franse romantiek en Weense muziek, kortom voor ieder wat wils. Het avondvullend concert wordt gebracht door het begeleidingsorkest in salonbezetting "So-Fa" dat is samengesteld uit leden van het Residentie-orkest en het Rotterdams Philharmonisch met vocale medewerking van Wim Verschelling, die zowel romantische als komische aria’s ten gehore zal brengen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie