Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peter Smeets directeur communicatie Cebeco Groep

Datum nieuwsfeit: 05-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Cebeco Nederland


5 januari

PETER SMEETS DIRECTEUR COMMUNICATIE CEBECO GROEP

Peter Smeets (48) is per 1 februari 1999 benoemd als directeur van de stafafdeling Communicatie van Cebeco Groep in Rotterdam. Hij volgt in die functie Hein van der Zande op, die op part-timebasis ruim twee jaar als directeur ad-interim aan deze stafafdeling was verbonden. Smeets was tot 1 januari ad-interim hoofd Communicatie Telers en Bestuur van The Greenery/ Coöperatie VTN. Smeets heeft ook voordien op ad-interimbasis diverse communicatie- en marketingfuncties vervuld. Van der Zande gaat zich concentreren op de verdere uitbouw van met name Van der Zande Advies; dit bureau is actief in ketenontwikkelingsprojecten.

Cebeco Groep
Cebeco Groep is de nieuwe naam voor Cebeco-Handelsraad. De ledenraad van Cebeco-Handelsraad heeft in november 1998 de statutenwijziging goedgekeurd waarin de naam Nationale aan- en verkoopcoöperatie Cebeco-Handelsraad per 1 januari 1999 werd gewijzigd in Coöperatie Cebeco Groep U.A. In het dagelijks gebruik wordt gesproken over Cebeco Groep.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie