Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alpinvest neemt HALIN B.V. Veldhoven over

Datum nieuwsfeit: 05-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Alpinvest

Naarden, 5 januari 1999

Alpinvest neemt HALIN B.V. over

Alpinvest Holding N.V. heeft via een Investor Buy-In een belang van 70% verworven in Halin B.V. te Veldhoven. De overige 30% blijft in handen van de directeur en oprichter van het bedrijf.

Halin is gespecialiseerd in de ontwikkeling, assemblage en productie van tailor-made electronische systemen en producten voor industrieel gebruik. De onderneming is actief in de printassemblage, elektronicamontage en de assemblage van complete systemen. Daarnaast ontwikkelt Halin zelf nieuwe producten.

Het bedrijf is voornamelijk in Nederland actief en is toonaangevend in de specialistische markt waarin ze opereert. De onderneming heeft een sterke groeiambitie waarbij toekomstige acquisities niet worden uitgesloten.

Halin heeft één vestiging te Veldhoven waar circa 100 werknemers in dienst zijn. De overnamesom wordt niet bekendgemaakt.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie