Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 07-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 6 Januari

INBRAAK WONING OSS

Bij een inbraak in een woning aan de Beethovengaarde te Oss op 5 januari 1999 zijn een GSM en sieraden weggenomen. Waarde onbekend. De daders forceerden een deur.

RIJDEN ONDER INVLOED OSS

Tegen een 38 jarige man uit Schaijk is proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De reed op zijn bromfiets op de Heuvel te Oss op 5 januari 1998 omstreeks 22.55 uur. De man bleek ook nog een ruit van een café aan de Hooghuisstraat vernield te hebben en een auto beschadigd aan de Burgwal.

DIEFSTAL TUINBANK NULAND

Vanuit de voortuin van een woning aan de Gaffel te Nuland is in de nacht van 4 op 5 januari 1999 een houten siertuinbank weggenomen. Waarde f 120,--

BOMMELDING HEESCH

Op 6 januari 1999 omstreeks 13.00 uur kwam er bij de politiemeldkamer een bommelding binnen. In het zuiden van Nederland zou bij een Mc Donaldsvestiging een bom geplaatst zijn. Hierop is de Mc. Donald in Heesch ontruimd en gecontroleerd, waarbij geen bom is aangetroffen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie