Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 08-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 7 Januari

INBRAAK IN WONING

In de Litserstraat in Den Dungen is woensdagmiddag ingebroken. De inbreker(s) verschafte(n) zich toegang door een raam te forceren. Voor zover bekend is er uit de woning een klein geldbedrag weggenomen. In de nacht van woensdag op donderdag is in de garage van een woning aan de Oude Kerkweg in Haaren ingebroken door een deur te forceren. Uit de garage zijn onder meer twee damesfietsen en aan aantal kratten weggenomen. In dezelfde nacht is uit een garage aan de Piet Heinstraat in Schijndel rode Honda crossmotorfiets gestolen. De deur van de garage werd geforceerd.

DIEFSTAL BROMFIETS

Op de Sint Willibrordstraat in Boxtel is woensdagavond een blauwe Suzuki bromfiets met het kenteken AYU-821 gestolen. De waarde van de bromfiets is ongeveer fl. 500,=.

AUTO GESTOLEN

Op de Euwsel in Den Dungen is woensdagavond een blauwe Opel Kadett sedan met het kenteken TV-71-VP gestolen.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Op de Haffertsestraat in Middelrode is woensdag rond 03.00 uur een 47-jarige vrouw uit Middelrode aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Zij kreeg een rijverbod en een transactie-aanbod van fl. 390,=.

INBRAAK IN AUTO

Woensdagavond is ingebroken in twee auto's die aan de Heun in Vught stonden. Uit een auto is een zonnebril en een dictafoon gestolen. Uit een andere auto is een mobiele telefoon gestolen. Van beide auto's werd een ruitje is geforceerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie