Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Thomassen Vaessen Architecten renoveren Eindhovens stadhuis

Datum nieuwsfeit: 08-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eindhoven


Actueel
Persbericht: 8 januari 1999, no. 01.

Renovatie stadhuis

Eindhovense architecten aan de slag voor Stadshuis

Het Eindhovense architectenbureau Thomassen Vaessen Architecten krijgt opdracht de renovatie van het Eindhovense stadhuis - naar stadshuis - te begeleiden. Voor de renovatie van het stadhuis heeft de raad een krediet vastgesteld van 32 miljoen gulden. De gemeente heeft eerder al een externe bouwgemachtigde aangetrokken. Dat is het Ingenieursbureau Van Sambeek.

De keuze voor het Eindhovense architectenbureau komt mede voort uit de betrokkenheid van de heer Thomassen bij het ontwerp van het huidige stadhuis. Sinds er stemmen opgaan om het stadhuis te renoveren (1993) is dit bureau ingeschakeld om het voorlopig ontwerp voor het renovatieplan te maken. Bij de renovatie van de stadhuistoren werd Thomassen Vaessen Architecten ook al ingeschakeld.

Thomassen Vaessen Architecten gaan aan de slag om het definitief ontwerp te maken. Het college dient dat goed te keuren. Tevens wordt een binnenhuisarchitect worden ingeschakeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie