Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bundel Milieufederatie NH over duurzame bedrijfsterreinen

Datum nieuwsfeit: 11-01-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bedrijventerreinen kunnen duurzaam worden!

Er worden veel nieuwe bedrijventerreinen ontwikkeld in Noord- Holland. Kansen om deze terreinen natuur en milieuvriendelijk in te richten worden nauwelijks benut. In de nieuwe ideeënbundel van de Milieufederatie Noord-Holland - getiteld "39 ideeën voor een nieuw duurzaam bedrijventerrein" - worden tal van concrete mogelijkheden genoemd. Mevrouw drs A.M. Wildekamp - gedeputeerde voor de Provincie Noord-Holland - neemt het eerste exemplaar van deze bundel op 11 januari 1999 om 15.00 uur in ontvangst.

Bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen komt weinig terecht van gemeentelijke ambities om duurzame ontwikkeling te realiseren. Toch bestaan er ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie