Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Air Miles Cup 1999 in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eindhoven


In Indoor-Sportcentrum

Air Miles Cup 1999

Op 12 en 13 januari '99 vindt in het Indoor- Sportcentrum voor de tweede keer het indoor soccer toernooi om de Air Miles Cup plaats. PSV, München 1860, Roda JC, EVV Eindhoven, RKC en MVV zetten zich met hun sterkste spelersgroep in voor deze spectaculaire vorm van indoorvoetbal. Bent u voetballiefhebber, dan kunt u in deze competitieloze periode toch naar aantrekkelijk voetbal op topniveau kijken.

Indoorvoetbal of indoorsoccer is in Duitsland al jaren een enorm succes. Elk jaar trekt deze sport volle hallen tijdens de winterstop. De speelduur van indoorvoetbal op speciaal geprepareerd kunstgras, is 2 x 12½ minuut en de wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters van het Nederlands Betaald Voetbal.

Toegang
Toegangsprijzen voor de wedstrijden bedragen f 26,- of kunnen door Air Miles spaarders telefonisch worden besteld voor 50 Air Miles per persoon. Een passe-partout voor beide avonden kost f 50,- of 85 Air Miles. Kaarten voor de dinsdag- of woensdagavondwedstrijden zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Indoor-Sportcentrum. Via Air Miles kunt u tot 2 januari '99 kaarten bestellen, telefoon: 0900 88 77, keuze 1. Op woensdagmiddag 13 januari is er voor de jeugd vanaf 14.00 uur een speciaal programma. Kaarten kosten f 12,50.

© 1998 Gemeente Eindhoven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie