Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TOPCALL neemt deel aan Microsoft@Work

Datum nieuwsfeit: 12-01-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TOPCALL neemt deel aan Microsoft@Work

's Hertogenbosch, 12 januari 1999 - TOPCALL Nederland neemt deel aan de Microsoft@Work Exhibition & Convention, een manifestatie die Microsoft op 2 en 3 februari aanstaande organiseert in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. Op deze manifestatie is TOPCALL, een gecertificeerd Microsoft Solution Partner, bij het meetingpoint 'Communicatie en samenwerking' aanwezig met een eigen stand. TOPCALL demonstreert de mogelijkheden om efficiënt allerlei verschillende vormen van elektronische informatie te ontvangen, te verzenden en te archiveren. Bezoekers kunnen aan de hand van concrete voorbeelden vaststellen hoe de TOPCALL-oplossingen naadloos aansluiten op ondermeer Microsoft Exchange. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie