Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 14-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 11 Januari

VERMEENDE WONINGBRAND SCHIJNDEL

Op 10 januari 1999 omstreeks 23.30 uur rukte brandweer GGD en politie uit voor een woningbrand in een woning aan de Lindenstraat te Schijndel. Uit de badkamer kwam een grote "rookontwikkeling", wat opgepakt werd als brand en een bereidwillige buurman was met een poederblusser al aan het blussen. Bleek achteraf stoom uit de badkamer te zijn en geen brand.

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN SINT MICHIELSGESTEL

Een 24 jarige vrouw uit Schijndel is op 11 januari 1999 aangehouden ivm diefstal uit een winkel aan de Nieuwstraat te Sint Michielstgestel. De vrouw had voor f 25,- aan levenmiddelen ontvreemd. Ze kreeg een boete van f 240,--

AANRIJDING LETSEL NIJNSEL

Bij een eenzijdig ongeval op de Hoogstraat te Nijnsel op 11 januari 1999 omstreeks 08.55 uur is een 44 jarige man uit Beek en Donk gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven. De man was met zijn auto in een slip geraakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie