Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming hoogleraar Groningen Klinische biopsychologie

Datum nieuwsfeit: 14-01-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rijks Universiteit Groningen


J.M. Bouma hoogleraar Klinische biopsychologie van de levensfasen

Bij de Faculteit der Psychologische, Pedagogische en Sociologische Weten- schappen is dr. Anke Bouma benoemd tot hoogleraar Klinische biopsychologie van de levensfasen. De huidige ontwikkelingen in het vakgebied maken een integrale levensfasenbenadering van klinisch (bio)psychologisch onderwijs en onderzoek wenselijk. Anke Bouma heeft internationaal naam gemaakt door haar werk binnen een breed spectrum van de klinische neuro/biopsychologie. Onder meer verrichtte zij onderzoek naar auditieve en visuele waarnemings- stoornissen, dyslexie, linkshandigheid, dementie bij ouderen en behandeling van patienten met hersenletsel. Daarnaast heeft zij gepubliceerd op het gebied van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie