Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming bijzonder hoogleraar Stofwisselingsfysiologie

Datum nieuwsfeit: 14-01-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rijks Universiteit Groningen


A.B. Steffens bijzonder hoogleraar Stofwisselingsfysiologie

Bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen is dr. Anton B. Steffens benoemd tot bijzonder hoogleraar Stofwisselingsfysiologie. De leerstoel is ingesteld vanwege het Groninger Universiteitsfonds. Steffens heeft sinds lang nationaal en internationaal een zeer gewaardeerde positie door zijn vele wetenschappelijke en klinische bijdragen op het gebied van de dierfysiologie. Hij heeft sinds 1968 een ruime onderwijservaring opge- bouwd in de begeleiding van studenten farmacie en biologie aan de Rijksuni- versiteit Groningen. Ook beschikt hij over veel bestuurlijke en organisato- rische ervaring. Hij is regelmatig opgetreden als co-promotor op zijn vakgebied. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie