Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wedstrijdprogramma FC Twente gewijzigd

Datum nieuwsfeit: 15-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

1999-01-15

Wedstrijdprogramma gewijzigd

In het competitieprogramma hebben zich twee wijzigingen voorgedaan. De wedstrijd FC Twente - NEC, waarvoor nog geen datum bekend was, werd eerder deze week vastgesteld op vrijdagavond 19 maart. Deze wedstrijd zal beginnen om 20:00 uur en zal live uitgezonden worden op Canal+. De wedstrijd MVV - FC Twente, die op 27 februari stond vastgesteld, is verplaatst naar 6 maart.

Koop nu een halve Seizoenclubcard!

Het ziet er naar uit dat FC Twente de komende jaren haar competitiewedstrijden zal spelen in een volledig uitverkocht Arke Stadion! Zoals iedereen heeft kunnen zien waren de laatste wedstrijden van FC Twente nagenoeg, of zelfs geheel uitverkocht. De populariteit van FC Twente stijgt dus. Naast de ca. 150 stoelen voor de businessclubs, resten er nog slechts ca. 950 tribuneplaatsen die in aanmerking komen voor de verkoop van (halve) seizoenclubcards. Om te voorkomen dat u in de (nabije) toekomst op de wachtlijst komt te staan om een seizoenclubcardhouder te kunnen worden (zoals bij Ajax en Heerenveen al enige jaren het geval is), heeft u nu de kans om u alsnog van een seizoenclubcard te verzekeren. Indien u voor dinsdag 2 februari 17:00 uur overgaat tot de aanschaf van een halve seizoenclubcard dan krijgt er een kaartje voor de Amstel Cup wedstrijd tegen Fortuna Sittard gratis bij. Tevens maakt u kans op een 8-daagse reis naar Barbacan op Gran Canaria, aangeboden door Arke Reizen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie