Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TV-serie over vrijwilligerswerk in Gelderland

Datum nieuwsfeit: 18-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nijmegen


Onbetaalbaar!

TV-serie over vrijwilligerswerk in Gelderland

Onder de titel 'Onbetaalbaar' zendt TV Gelderland een serie van dertien wekelijkse afleveringen uit over vrijwilligers en hun werkzaamheden in Gelderland. De uitzendingen vinden elke maandagavond om ongeveer 18.45 uur plaats. Presentatrice Angelique Krüger gaat daarvoor bij nacht en ontij op pad om de meest uiteenlopende soorten vrijwilligerswerk in beeld te brengen. Per aflevering komen twee vrijwilligersprojecten aan bod.

Het TV-programma 'Onbetaalbaar' maakt deel uit van het project 'Vrijwilligerswerk in Beeld'. De bedoeling hiervan is om in twee jaar een stevige impuls te geven aan het vrijwilligerswerk door op een aantal fronten nieuwe produkten te ontwikkelen die uniek zijn voor Gelderland. Spectrum (instituut voor maatschappelijk welzijn in Gelderland), het Provinciaal Overleg Vrijwilligerscentrales en de provincie Gelderland participeren in dit project.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie