Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum komende week

Datum nieuwsfeit: 18-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hilversum


Wegwerkzaamheden komende week

Tussen 18 en 23 januari worden - als de temperaturen het toestaan - op twee essentiële punten rioolaansluitingen aangelegd voor nieuwbouwprojecten:


* op de Jan van der Heijdenstraat tussen de Radiostraat en de Kometenstraat voor het bouwproject op het voormalig Philipsterrein. Doorgaand verkeer is ter plaatse onmogelijk. Het wordt omgeleid via de Larenseweg en de Eemnesserweg. Autoverkeer tussen Hilversum-Noord en de A-27 kan het best van de Ring gebruikmaken.


* op de Koningsstraat tussen de Luitgardeweg en de Kapelstraat voor het bouwproject op het voormalig RKZ-terrein. Ook hier geen doorgaand verkeer. Voor aanwonenden en bestemmingsverkeer wordt tussen de Neuweg en de Kapelstraat tijdelijk verkeer in twee richtingen toegestaan. Verder wordt voor een week de rijrichting in de J.H.B. Koekkkoekstraat omgedraaid.

Andere rioleringswerkzaamheden:


* op het Noordse Bosje tussen Bussumerstraat en Noordse Bosje


* in de Planetenstraat.


* en in de Merelstraat tussen Kamerlingh Onnesweg en Spechtstraat

Verder worden drempels aangelegd in de Kometenstraat en in de Honingstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie