Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 20-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

20 januari 1999

Inbraak in snackbar
SCHIEDAM -- Dinsdagochtend werd bij de politie van het district Schiedam aangifte gedaan van inbraak in een snackbar aan de Rotterdamsedijk.
In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden een rolluik geforceerd, waarna een ruit werd vernield. De snackbar werd doorzocht en daarbij werd een gokkast opengebroken. De dader(s) maakten een nog onbekend geldbedrag en een aantal sloffen sigaretten en shag buit. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Bandenprikker actief
SCHIEDAM -- Dinsdag deden twee bewoners van de J. A. Alberdingk Thijmstraat aangifte van vernieling van autobanden. De banden waren in de nacht van maandag op dinsdag lekgestoken. Ook op de Mozartlaan bleken dinsdagavond een aantal autobanden lekgestoken. Bovendien was
een auto bekrast. Verder werden op het Bachplein diverse autobanden vernield. Bovendien werden twee fietsen die op het Bachplein stonden vernield. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie