Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themaweek op de AVRO over: Gezondheid, .... je eigen zorg?

Datum nieuwsfeit: 23-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van VWS


Themaweek over: Gezondheid, .... je eigen zorg?

Gezondheid, ... Je eigen zorg? De gezondheidszorg is overbelast. Wat kunnen we zelf bijdragen om de druk op de gezondheidszorg te verminderen? Deze vragen staan tussen 23 en 27 januari 1999 centraal in een groot aantal radio- en televisieprogrammas en op de internetsite van de AVRO.

In de diverse programmas wordt telkens op geheel eigen wijze aandacht besteed aan de gezondheidszorg in Nederland. De themaweek eindigt woensdagavond 27 januari 1999 met het slotdebat AVROs Publieke Tribune (Nederland 1, om 22.53 uur ). In het nieuwe gebouw van het ministerie van VWS in Den Haag debatteren mensen die tijdens de themaweek telefonisch of via internet hebben gereageerd met artsen, politici en andere deskundigen over de stelling Gezondheid, je eigen zorg? Ook de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, mw. dr. E. Borst Eilers neemt deel aan het slotdebat. De presentatie is in handen van Ria Bremer.

Ook stelt de AVRO tussen 23 en 27 januari een speciaal telefoonnummer open. Via het nummer 0909 0701 kan iedereen die dat wil zijn of haar reactie kwijt over het thema.

Internet

Ook op de internetsite van de AVRO (www.omroep.nl/avro/debat) wordt uitgebreid aandacht besteed aan de themaweek over de gezondheidszorg in Nederland.

In de Kwestie kunnen bezoekers tot 26 januari hun mening geven over de stelling: Gezondheid, . Je eigen zorg? De gezondheidszorg is overbelast. Wat kunnen we zelf bijdragen om de druk op de gezondheidszorg te verminderen? De gegeven meningen worden verzameld en kunnen aan de orde komen tijdens het slotdebat.

De Quiz biedt onderdak aan de virtuele Gezond en Fris enquete.

In de nacht van 23 op 24 januari 1999 kunt u als bezoeker van de internetsite meechatten en in real-audio luisteren naar de speciale nachtuitzending over het thema.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie