Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting deel Afrikaweg in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 25-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Op 25 en 26 januari

Afsluiting deel Afrikaweg

Op de avonden van maandag 25 en dinsdag 26 januari aanstaande wordt een deel van de Afrikaweg afgesloten. Dat is nodig vanwege asfalteringswerkzaamheden ten behoeve van de aansluiting met de noodweg bij Centrum West. Het gaat hier om de rijbanen vanaf de Van Leeuwenhoeklaan richting Europaweg. Deze afsluiting is op beide dagen vanaf 21.00 uur tot uiterlijk de volgende ochtend.

Het verkeer richting Buytenwegh (Leiden) kan wel linksaf de Amerikaweg op. Het verkeer in de richting van het Stadscentrum en verder rijdt dan via de Van Leeuwenhoeklaan.
De werkzaamheden kunnen in één nacht worden uitgevoerd, maar in verband met de tijd van het jaar worden er voor de zekerheid twee nachten voor gereserveerd. Mocht het weer het asfalteren helemaal niet toelaten, dan verschuiven deze werkzaamheden naar maandag 1 en dinsdag
2 februari.
Op 25 januari zal ook de tunnel vanaf de J. van Effenhove naar Centrum West definitief afgesloten worden voor voetgangers. Zij kunnen dan alleen nog gebruikmaken van de tunnel bij de Brandweer.
_________________________________________________________________

Gemeente Zoetermeer © januari 1999

Last update: 20 januari 1999 (14:57)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie