Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cambridge Technology Partners krijgt brede erkenning

Datum nieuwsfeit: 25-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Cambridge Technology Partners krijgt brede erkenning voor haar e-commerce-oplossingen

"Juiste combinatie van strategie, creativiteit, gebruikerservaring en technische integratie"

Amsterdam, 20 januari 1999 – Cambridge Technology Partners en klanten waarvoor succesvolle e-commerce-oplossingen zijn ontwikkeld, hebben het afgelopen jaar verschillende prijzen gewonnen. Het Cambridge-bedrijfsonderdeel Interactive Solutions (IS) heeft daarin een belangrijke rol gespeeld en heeft dan ook een leidende positie ingenomen in de markt voor de realisatie van een snelle overgang naar de digitale economie. IS maakt daarbij gebruik van de unieke Consumer-orientated Rapid application deployment-methode (CoRad). Deze methode combineert technische, zakelijke en creatieve vaardigheden met gebruikers en merkervaring bij de ontwikkeling en implementatie van e-commerce-oplossingen. Het hele traject wordt volgens het fixed-time/fixed-price-principe van Cambridge afgewerkt.

Bovendien werd Cambridge door Forrester Research uitgeroepen tot toonaangevend ontwikkelaar van innovatieve e-commerce-oplossingen, zoals bleek uit haar rapport ‘Grading the Transactive Content Integrators’. (Voor meer informatie: www.ctp.com/forrester-TCIs)

Web Marketing Association Awards

De Web Marketing Association, Inc. is een onafhankelijke organisatie die speciaal is opgericht om de meest recente ontwikkelingen op het World Wide Web te volgen en te evalueren. Deelnemers worden beoordeeld op ontwerp, innovatie, navigatie, gebruikersgemak en toepassing van technologie. Dit jaar ontving Cambridge in de categorie ‘1998 Outstanding Web-site’ een award voor haar bijdrage aan de totstandkoming van de on line strategie en de systeemintegratie van de investeringsadviesservice van Standard&Poor: S&P Personal Wealth Web-site.

RS Components, ook een klant van Cambridge, won dezelfde award in de categorie voor de Technical Products Catalogs. Deze onderneming ontving ook de ‘1998 Best of Industry’ Web-award in de Catalog-categorie. De complete lijst van winnaars is verkrijgbaar via www.webaward.org

"Cambridge erkent dat de aanwezigheid van ondernemingen op het Internet alléén onvoldoende is. Met deze prijs willen wij benadrukken dat Cambridge erin slaagt om Web-sites te realiseren, waarbij ontwerp, creativiteit, innovatie en technologie optimaal gecombineerd worden en waarbij ook het bedrijf zelf direct bij de ontwikkeling is betrokken", aldus William Rice, President van de Web Marketing Association.

Cambridge is momenteel als enige onderneming in staat traditioneel zaken doen en technische expertise te combineren met creatieve en cognitieve vaardigheden. Deze laatste aandachtsgebieden zijn cruciaal voor het succes van een e-commerce-oplossing.

In het ontwikkelingsproces werken de specialisten van Cambridge nauw samen met de strategie- en marketingafdelingen van hun klanten. Naast het uiterlijk van de site wordt ook veel aandacht besteed aan de merkbeleving van de gebruikers en de imago-doelstellingen van de onderneming.

RS Components

De Web-site van RS Components, een Europese distributeur van elektrische, elektronische en mechanische onderdelen, is naast de WMA Award genomineerd door The Financial Times voor haar ‘1998 Website Award’. De Web-site van RS Components is volgens de CoRad-methode ontwikkeld en gerealiseerd, en is op alle fronten een groot succes. Op de RS Components Web-site zijn meer dan 80.000 producten verkrijgbaar, die binnen 24 uur bij de klant worden afgeleverd. De eerste resultaten zijn een aanzienlijke stijging van de verkopen en een structurele kostenbesparing op de orderafhandeling.

Standard&Poor

De S&P Personal Wealth Web-site is niet alleen door de WMA opgemerkt als toonaangevend binnen de financiële dienstverlening. Deze on line investeringsservice biedt duizenden gebruikers dagelijks actueel financieel nieuws en advies in real-time. Ook na de ontwikkeling van de site is Cambridge betrokken bij de verdere ontwikkeling en optimalisering. Versie 2.0 biedt gebruikers dezelfde informatie op basis waarvan ook beslissingen op Wallstreet worden genomen. De Personal Wealth Web-site is nu opgenomen in het jaarlijkse Barron-onderzoek naar de ‘Top Investments Web-sites’ en daarin betiteld als ‘runner-up’.

"S&P PersonalWealth en RSWWW.com zijn twee goede voorbeelden van de werkwijze van Cambridge. De CoRad-methode geeft onze klanten een grote voorsprong op de concurrentie en bepaalt hun positie in de digitale economie", zegt Gajen Kandiah, Worldwide Director of Interactive Solutions bij Cambridge Technology Partners.

Cambridge Technology Partners

Het consultancy- en system integration-bedrijf Cambridge Technology Partners heeft een unieke manier van werken. Binnen het fixed-price/fixed-time-principe levert Cambridge diensten als strategische advisering, process innovation, custom and package software deployment (inclusief ERP-applicaties), networking en trainingen. Cambridge levert snel zakelijke systemen die voor de klant een directe impact op de manier van zaken doen hebben. De domains waar het Amerikaanse bedrijf zich op richt, zijn: CMS (Customer Management Solutions als call center solutions, sales force automation), ERS (Enterprise Resource Solutions, standaardsoftware van Baan en PeopleSoft), MMT (Money Management Trading Solutions als trading, Internet-banking, security) en IS (Interactive Solutions voor Internet, intranet, e-commerce). Cambridge heeft 52 kantoren en meer dan 4.100 medewerkers over de gehele wereld. Cambridge is op het Web te vinden op: www.ctp.com

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Cambridge Technology Partners Lammers van Toorenburg PR

Alfred den Besten Emile Voogt

Marketing Director Benelux

tel: 020 - 575 0428 tel: 030 - 656 5070

fax: 020 - 575 0500 fax: 030 - 656 5473

mobile: 06 - 5589 3755

e-mail: (adenbe@ctp.com) e-mail: (emile@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie