Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Goes veegt pleinen en straten in Borsele

Datum nieuwsfeit: 25-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Borsele


Gemeente Borsele


8e jaargang - nr.2 - 29 januari 1999

Goese bezems vegen pleinen en straten in Borsele.

Gemeente Borsele en gemeente Goes zijn de samenwerking aangegaan met betrekking tot het vegen van pleinen en straten. Vanaf 1 januari 1999 is een wagen van de gemeente Goes ook in de gemeente Borsele gaan vegen. De veegwagen van Goes had namelijk nog capaciteit over. Dus wanneer u een veegwagen in de kleuren van de gemeente Goes de straten in de gemeente Borsele ziet vegen dan is deze wagen zeker niet verdwaald!

De gemeente Borsele is in 1994 al een samenwerkingsverband aangegaan met de gemeente Goes. Dit had betrekking op het kolkenzuigen. De reden hiervoor was om een optimale benutting te krijgen van de kolkenzuiger. Dit mondt dan weer uit in goedkoper werken. Want hoe meer uren de kolkenzuiger draait, des te goedkoper kan er gewerkt worden. De samenwerking tussen de twee gemeenten wat betreft het kolkenzuigen levert dan ook een kostenbesparing op voor zowel de gemeente Goes als de gemeente Borsele. Dit was een goede reden om te bekijken of andere vormen van samenwerking ook mogelijk zijn. Het resultaat is de nieuwe vorm van samenwerking wat betreft het vegen van pleinen en straten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie