Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw bestuur Stadspartij Amsterdam Anders gekozen

Datum nieuwsfeit: 26-01-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BESTUUR STADSPARTIJ AMSTERDAM ANDERS AANGETREDEN

Op 21 januari jl. heeft de algemene ledenvergadering van de stadspartij Amsterdam Anders een nieuw partijbestuur gekozen. De fractie van de partij heeft 3 zetels in de Amsterdamse gemeenteraad. Verder is de partij vertegenwoordigd in diverse Amsterdamse stadsdeelraden.

In het partijbestuur zijn gekozen:


* Jupijn Haffmans, voorzitter.
Jupijn (24) is student scheikunde, oud-voorzitter van de Amsterdamse studentenvakbond ASVA en oud-voorzitter van het Overleg Orgaan Jongeren Amsterdam (OOJA).


* Jan Leuwener, secretaris.
Jan (47) is oud-brugwachter. Hij is vooral actief in de buurt in Oost, o.a. in de begeleidingscommisie van het het Heroine-experiment. Jan is lid van De Groenen.


* Arend van der Poel, penningmeester. Arend (50) is medewerker van de afdeling financien van het stadsdeel Oud West en lid van de SAP.


* Barend de Voogd, algemeen bestuurslid. Barend (31) zat in het campagneteam van Amsterdam Anders voorafgaand aan de succesvolle gemeenteraadsverkiezingen in 1998 en is lid van de SAP.


* Elisabeth van der Steenhoven, algemeen bestuurslid. Elisabeth (25) is afgestudeerd politicologe. Ze was mede-oprichtster van het Nieuwe Republikeinse Genootschap.


* Henk Dokter, algemeen bestuurslid. Henk (33) is lid van de fractie Amsterdam Anders/De Groenen in het stadsdeel Zuid, zelfstandig ondernemer en lid van de Groenen.

"In de raad en op straat".

Het bestuur van de vereniging gaat het buiten-parlementaire profiel van de stadspartij Amsterdam Anders op poten zetten. Jupijn Hafmans, met z'n 24 jaar de jongste partijvoorzitter van Amsterdam, verklaarde nadat het bestuur per acclamatie werd verkozen: "Amsterdam Anders gaat van start. Niet alleen met onze 3 zetels in de gemeenteraad, maar ook op straat. Als een brede bundeling van iedereen die Anders wil, Anders denkt en Anders doet!"

Voor meer informatie:

Fractie Amsterdam Anders: 020 - 5522706
Jupijn Hafmans, voorzitter Amsterdam Anders: 020 - 6186179

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie