Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur Dierenbescherming

Datum nieuwsfeit: 26-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DIERENBESCHERMING

Nieuwe directeur Dierenbescherming

Den Haag, 26 januari 1999 -- Ir. Henk van der Honing (51) is benoemd tot directeur van de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren in Den Haag.
Op dit moment is hij technisch directeur bij het waterschap Regge en Dinkel in Almelo. Medio mei zal hij de overstap maken van het waterschap naar de Dierenbescherming. Henk van der Honing is ruim negen jaar aan Regge en Dinkel verbonden geweest in de functie van technisch directeur. Daarvoor heeft hij eerdere functies binnen de watersector vervuld, waarbij ecologie altijd een belangrijk aandachtsveld is geweest. Ecologie is voor hem een thema dat een duidelijke verbinding legt tussen zijn functie bij het waterschap en de nieuwe functie bij de Dierenbescherming. Van der Honing volgt bij de Dierenbescherming drs. H.C. Couprie op, die sinds februari 1998 interim-directeur is.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie