Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 27-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eindhoven


Wegwerkzaamheden in Eindhoven

Elisabethtunnel
Deze tunnel, aan de westkant van Fellenoord, is een belangrijk onderdeel van de noord-zuid verbinding. Door NS werkzaamheden moet de Elisabethtunnel worden verbreed. Het werk is op 25 januari begonnen en duurt tot de bouwvakvakantie '99. Door de werkzaamheden blijft er in beide rijrichtingen maar één rijstrook beschikbaar. Het autoverkeer ondervindt veel hinder van de wegversmalling. De fietsers worden via de Boschdijktunnel met borden omgeleid. Voetgangers kunnen via de afgesloten rijstrook gebruik blijven maken van de tunnel.

Grote Berg/Hoogstraat
Vanaf 18 januari wordt hier aan het kruispunt gewerkt. Daarna worden de betonklinkers van de Grote Berg vervangen door asfalt. Het aanbrengen van de deklaag is afhankelijk van droog weer en een temperatuur hoger dan 10 graden. Het werk duurt tot 1 maart, maar de einddatum is sterk afhankelijk van het weer. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer van en naar het centrum via omleidingsborden 6 en 7 omgeleid.

© 1999 Gemeente Eindhoven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie