Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lezing Docters van Leeuwen over de toekomst van de overheid

Datum nieuwsfeit: 27-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Katholieke Universiteit Brabant

Lezing mr. Docters van Leeuwen

ELSA Tilburg organiseert een lezing - te houden door mr. A.W.H. Docters van Leeuwen - die plaats vindt op woensdag 27 januari 1999 in de aula van de KUB; aanvang 20.00 uur.

Mr. A.W.H. Docters van Leeuwen is de bekende ex-Procureur-Generaal en is momenteel toezichthouder in de effectenwereld.

Het onderwerp waar Docters van Leeuwen over zal gaan spreken is: 'De toekomst van de overheid'. Hij zal tijdens deze lezing in gaan op ondraaglijk pluralisme, staatkundig, bestuurlijke en organisatorische gevolgen van trends als de almachtige burger, neo-autoritisme, de kennisexplosie, virtualiteit en acceleratie.
De avond zal worden besloten met een borrel.

Persvertegenwoordigers zijn welkom.

Voor meer informatie: Ingrid Walravens, tel. 013-4663143 of 040-2843018

ELSA staat voor European Law Students' Association. Een studievereniging die bijna in elke studentenstad van Europa een vestiging heeft. ELSA is een politiek onafhankelijke organisatie met als doel het bevorderen van wederzijds begrip en samenwerking tussen juristen van verschillende nationaliteiten. Er worden veel activiteiten op zowel nationaal als internationaal niveau georganiseerd.


25-01-1998 KUB

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie