Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

In AVRO's Opsporing Verzocht aandacht voor slachtofferhulp

Datum nieuwsfeit: 27-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Informatie Slachtofferhulp

Tot en met 27 januari staan alle AVRO radio-, televisieprogramma's en de pagina's op Internet in het teken van het maatschappelijk debat over de (over)belaste gezondheidszorg. Surf naar Debatkamer voor meer informatie over het debat.

In Opsporing Verzocht aandacht voor slachtofferhulp.

Regelmatig worden de kijkers van Opsporing Verzocht geconfronteerd met beelden van geweldsmisdrijven. Hoe het daarna met de slachtoffer gaat blijft altijd verborgen. Goede slachtofferhulp kan ervoor zorgen dat mensen uit het medisch circuit blijven of snel weer uitkomen. Maar niet iedereen heeft dat nodig. In het filmpje hiernaast vertellen twee kapsters en een ex-pompbediende vertellen over, de tot nu toe meest ingrijpende, gebeurtenis in hun leven.

Video Het filmpje

Copyrights: Niets van deze site mag worden gedupliceerd danwel gepubliceerd zonder voorafgaande toestemming van de AVRO en het Ministerie van Justitie.

© 1998-1999 AVRO, Politie & Ministerie van Justitie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie