Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportdreams en Admirals digitale partners

Datum nieuwsfeit: 28-01-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Amsterdam, 28 januari 1999

SPORTDREAMS digitale partner Admirals

De Amsterdam Admirals hebben een partnership-overeenkomst gesloten met Sportdreams. Nederlands enige professionele American footballclub gaat per direct de digitale snelweg op met de gerenommeerde sportnieuwsuitgeverij. Sportdreams exploiteert onder eigen naam een uiterst populaire sportnieuwsdienst, te vinden op www.sportdreams.com, die bij sportfans bekend staat om haar actualiteit en interactiviteit. Op deze website vindt de sportliefhebber altijd als eerste het laatste nieuws, entertainment en merchandising. Met de overeenkomst wordt het internet-bedrijf verantwoordelijk voor de constructie en het onderhoud van www.admirals.nl, de football-site voor Admirals-fans. Hiermee wordt Sportdreams ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie