Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start verkoop tweede woningbouwproject Woonpark Oosterhout

Datum nieuwsfeit: 30-01-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nijmegen


Start nieuwe organisatie

Tweede woningbouwproject Woonpark Oosterhout in verkoop

In november vorig jaar startte Bouwfonds BV met de verkoop van 151 woningen in Woonpark Oosterhout. Deze eerste fase van het woonpark verloopt zo voorspoedig dat de bouw ervan volgens planning in maart kan beginnen.

Als tweede start projectontwikkelaar Heijmans op zaterdag 30 januari met verkoop. Het gaat om 113 woningen: zowel rijwoningen, twee-onder-eenkapwoningen als vrijstaande woningen. De prijzen variëren van 285.700,00 tot boven de 500.000,00. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen belangstellenden verkoopdocumentatie ophalen in het Sport- en Horecacentrum Maranter aan de Groenestraat 6 te Oosterhout. Projectontwikkelaar Heijmans en makelaars Strijbosch Thunnissen en Kamerbeek staan daar klaar om mensen tekst en uitleg te geven. Ruim 4000 belangstellenden die geregistreerd staan in het Open Huis hebben een uitnodiging ontvangen. Na 30 januari is de verkoopdocumentatie ook in te zien in het Open Huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie