Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding MCI WorldCom's Amsterdam City Netwerk

Datum nieuwsfeit: 01-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Uitbreiding MCI WorldCom's Amsterdam City Netwerk realiseert aansluiting van o.a. Cisco Systems, Twinning Networks en Stream International

Amsterdam, 1 februari 1999 - MCI WorldCom zal de komende maanden haar Amsterdam City Netwerk uitbreiden naar het Amsterdam Science Park ('Silicon Polder'), Amsterdam-Sloterdijk en Amstelveen. Met deze verbinding worden deze belangrijke bedrijvengebieden aangesloten op het snelle Metropolitan Area Network (MAN) van MCI WorldCom in de regio Amsterdam. Deze is verbonden aan het snelle pan-Europese 'Ulysses' glasvezelnetwerk van MCI WorldCom, dat de MANs van verschillende grote Europese steden met elkaar en met de VS verbindt.

Deze week zijn de graafwerkzaamheden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie