Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eastman Software beeindigt overeenkomst met Unisys

Datum nieuwsfeit: 01-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eastman Software beëindigt OEM-distributieovereenkomst met Unisys

Nieuwegein, 1 februari 1999 - Eastman Software heeft haar OEM-distributieovereenkomst met Unisys beëindigd. Deze overeenkomst dateert van 1990 en gaf Unisys het recht om Eastman Software's imaging en workflow-producten onder haar eigen merknaam te verkopen. "Eastman Software is ervan overtuigd door het beëindigen van de overeenkomst, een positieve impuls te geven aan de producten, klanten, partners, en strategieën op work managementgebied", aldus Michael Loria, Vice President Marketing van Eastman Software. Eastman Software distribueert haar producten door middel van een wereldwijd partnernetwerk dat voorziet in waarde toevoegende diensten zoals het ontwerpen, installeren van producten, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie