Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft@Work Exhibition & Convention 1999

Datum nieuwsfeit: 02-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Microsoft@Work Exhibition & Convention 1999 geeft organisaties realistische blik op IT na het jaar 2000

Opvolger van BackOffice Solutions & Convention maakt technologische dromen werkelijkheid

Schiphol-Rijk/Brussel, 4 januari 1999 - Microsoft@Work Exhibition & Convention is de naam van een nieuwe manifestatie die Microsoft Benelux binnenkort in zowel Nederland als België voor het eerst en daarna jaarlijks zal organiseren. In Nederland is dat op 2 en 3 februari aanstaande in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag; in België vindt deze manifestatie plaats op 9 en 10 februari in Paleis 10 Heizel te Brussel. Microsoft@Work is de opvolger van de succesvolle BackOffice & Solutions Convention die Microsoft in de afgelopen jaren tezamen met haar partners viermaal in beide landen heeft georganiseerd. Waar echter de Microsoft BackOffice & Solutions Convention een vakbeurs en een parallel lopend programma van hoofdzakelijk technologiegerichte lezingen betrof; kan de bezoeker van Microsoft@Work de eigen visie op informatietechnologie op een zodanig praktische, interactieve en dynamische manier toetsen aan die van Microsoft en haar partners, dat ze zich ook direct een beeld kunnen vormen over hetgeen deze visies voor hen in de praktijk betekenen en hoe deze in werkbare IT-oplossingen zijn om te zetten.

Microsoft@Work is een manifestatie waar Microsoft en haar partners de bezoeker door middel van een attractief beursgedeelte, animatie, een keynote sessie en praktijkgerichte parallelsessies willen aantonen wat de nieuwste softwaretechnologie op basis van het Microsoft-platform nu en in de toekomst voor organisaties kan betekenen. De beursvloer wordt doorsneden door 'The Walk of Technology'. Aan deze 'straat' zijn vier meetingpoints gelegen waar de bezoeker zich kan informeren over telkens één van de vier thema's die op Microsoft@Work centraal staan. Deze thema's worden met beeld, geluid en tekst uitgewerkt. Ook geven de meetingpoints toegang tot daaromheen geclusterde stands van Microsoft partners (solutions providers, hardwareleveranciers, partners die training en support bieden en nog vele anderen) waar de bezoeker zich direct verder kan oriënteren op een scala van praktijkgerichte oplossingen. Wie alle vier de thema's bezoekt, krijgt een totaalbeeld van hetgeen Microsoft en haar partners bedoelen met het zogeheten Digital Nervous System, een informatiesysteem dat als een centraal zenuwstelsel functioneert en alle flexibiliteit in zich heeft om een organisatie steeds snel te laten inspelen op veranderingen wanneer die zich aandienen.

De thema's, die gevisualiseerd worden in 'the Walk of Technology', zijn:
* Communicatie en samenwerking: op en rondom dit meetingpoint demonstreren Microsoft en haar partners hoe werknemers, partners en klanten met producten zoals Office en Exchange kunnen samenwerken.
* Informatiebeheer: hier kunnen de bezoekers zich laten informeren over de mogelijkheden voor de implementatie van een zodanig robuust en flexibel informatiesysteem dat een bedrijf steeds adequaat kan anticiperen op nieuwe of veranderde wensen vanuit de markt. Getoond wordt dat op basis van Microsoft Windows NT Server en SQL Server en de integratie daarvan met Microsoft Windows NT Workstation en Microsoft Office gebruikers in het systeem zelf de benodigde informatie kunnen zoeken, zonder daarvoor de IT-afdeling te moeten inschakelen.

* Commerce: hier wordt aandacht gevraagd voor de nieuwe mogelijkheden die Internet bedrijven biedt om klanten te werven en te behouden. Getoond wordt hoe de onderling volledig geïntegreerde Microsoft BackOffice serverproducten tal van mogelijkheden geven om extra service te bieden aan consumenten of andere bedrijven, aan direct marketing te doen of een waardeketen uit te bouwen.

* Web lifestyle: op en om dit meetingpoint zullen Microsoft en haar partners concrete voorbeelden laten zien van hoe het World Wide Web voor veel mensen in het dagelijks leven net zo'n plaats innemen zoals de telefoon en televisie. Ontwikkelingen die voor menigeen nog technologische toekomstdromen lijken, worden hier gepresenteerd als reële IT-oplossingen: een digitale supermarkt op het web, vakanties boeken via een virtueel reisbureau, een offerte aanvragen voor een verzekering, reserveringen plaatsen bij restaurants of bioscopen, het gebruik van Internet binnen privé-administraties met Microsoft Money en het vergaren van additionele informatie vanuit Microsoft Encarta et cetera.

Daarnaast worden op de beursvloer aparte stands ingericht voor Microsoft Press, de uitgeeftak van Microsoft, en de Microsoft service- en supportafdelingen. Bezoekers kunnen zich hier informeren over de reeks van publicaties en 'learning' middelen die Microsoft inzake haar productportfolio uitgeeft en de uitgebreide support- en trainingsmogelijkheden die het productaanbod omringen.

In zowel Den Haag als Brussel verzorgt John Mangelaars, General Manager Microsoft Benelux, op de openingsdag tussen 10.30 en 11.30 uur een keynote speech, getiteld 'Ready for the next century!'. Tijdens deze inleiding zal hij zijn gehoor schetsen hoe het Windows-platform en de BackOffice-familie na het jaar 2000 zullen functioneren en meegroeien met de behoeften van de gebruikers.

Op beide middagen biedt Microsoft@Work een aanvullend breakoutprogramma, bestaande uit scenario-gebaseerde lezingen die gelardeerd worden met praktische links naar concrete oplossingen en applicaties. Deze oplossingen en applicaties kunnen de toehoorders vervolgens op de meetingpoints van Microsoft en de stands van haar partners in de praktijk gedemonstreerd krijgen. De parallelsessies vinden plaats tussen 13.00 - 14.00 uur en tussen
15.00 - 16.00 uur. Behandeld worden de volgende onderwerpen:
* 'De volgende eeuw: hoe sterk staan we?';
* 'Welkom in onze virtuele supermarkt';
* 'Communicatie & samenwerking, software geeft het goede voorbeeld';
* 'Klein zijn, groot denken';

* 'There's no business like business-to-business';
* 'Van database naar droomcase'.

Gezien de nu al zeer grote belangstelling verwacht Microsoft de ruim 3.000 bezoekers aan de laatste BackOffice Solutions & Convention te zullen overtreffen. Ook de belangstelling van de Microsoft partners is nu al boven verwachting. CSS Rocomp, Compaq Computer, Databalk, Eastman Software, E-Office, EXA Information Technology, EXACT International Development BV, Fenestrae, Hewlett-Packard, ICL, Syntegra, TEQ Nederland, Unisys en VAI zijn zelfs met opvallend grote stands aanwezig.

De toegang tot Microsoft@Work is gratis. Bezoekers dienen zich echter wel vooraf in te schrijven. Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch aanmelden in Nederland op +31 (0)20 - 500 10 05 en in België op +32 (0)2 - 481 52 52 of inschrijven via Internet op www.microsoft.com/benelux/events/. Zij ontvangen hun toegangskaart en een routebeschrijving enkele dagen voor aanvang. Ook voor zowel de keynote sessie op 2 en 9 februari, als voor het breakoutprogramma kunnen geïnteresseerden zich op bovengenoemde manier aanmelden. Op de site is ook de meest actuele inhoudelijke informatie over de sessies, de beurs en de exposanten te vinden.

Microsoft
Sinds de oprichting in 1975 heeft Microsoft zich ten doel gesteld om voor de PC software te creëren die mensen waardevolle mogelijkheden biedt, zowel thuis als op het werk en op school. Microsoft's visie 'een computer op ieder bureau en in ieder huis', is nu geïntegreerd met Internet, hetgeen het bereik van de PC en haar gebruikers verruimt. Als 's werelds grootste softwareleverancier levert het bedrijf innovatieve producten die doorlopend worden afgestemd op de behoeften van de klant. Het productaanbod omvat besturingssystemen, server-applicaties, applicaties voor zakelijk en privé-gebruik en tools voor het ontwikkelen van bedrijfsbrede zakelijke en Internet-applicaties. Microsoft biedt tevens online diensten, geeft personal computerboeken uit en levert hardware, waaronder toetsenborden en muizen. De producten van Microsoft zijn geschikt voor vrijwel alle PC's, beschikbaar in meer dan dertig talen en worden in meer dan vijftig landen verkocht.

Voor meer informatie:
Microsoft B.V., Aurelia C. van den Berg, Press & Public Relations Manager, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 32, of Microsoft N.V., Els Stevens, Press Relations, telefoon: +32 (0)2 - 730 39 14, of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08. Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de Microsoft BV website op pagina www.microsoft.com/benelux/press/.

Microsoft, Windows NT(tm) en Windows® zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Danielle Van 't Schip Oonk brengt Loveable Light naar Melbourne
“Het vinden van vrede in jezelf leidt tot de ontwaking van je innerlijke rust die een stroom van liefde teweeg...

Loveable Light van start gegaan als statement tegen haat in de wereld
Vandaag is officieel de eerste aktie van Loveable Light van start gegaan, een initiatief van Annelies George (Basaiia) uit Bussum....

Het Spoorwegmuseum krijgt een Apenkop
Ruim 50 jaar was de Mat ’64, in de volksmond ook wel Apenkop genoemd, een bekende verschijning op het Nederlandse...

Savelberg wine collection for auction with a value of 500.000 euro
In Amsterdam on Sunday 25th September the Henk Savelberg Collection of Fine and Rare wines is held for auction with...

Nieuw Snor-boek: Het Winter BBQ-boek
Weer of geen weer, barbecueën kan altijd. Sterker nog, dat is juist extra leuk als het weer niet meteen voor...

Snorfestival op nieuwe locatie in Utrecht
Boeklanceringen saai? Niet bij Uitgeverij Snor! Snor lanceert haar nieuwste titels en chocolade tijdens het tweedaagse Snorfestival in de spiksplinternieuwe...

Nieuw Snor-boek Lievelingssprookjes
Blauwbaard, de Gelaarsde Kat, het Meisje met de zwavelstokjes. Sprookjes blijven tot de verbeelding spreken met verhalen over bedrog, liefde...

Uitgeverij Snor opent pop-up Snorfabriek
Een jaar lang creatieve workshops, boeklanceringen, etentjes, mobiele werkplekken, café-restaurant, galerie, winkel, atelier, zeefdrukkerij en uitgeverij. Dat is de pop-up...

Werknemers Alexion als vrijwilligers aan de slag voor Global Day
Werknemers Alexion al vrijwilligers aan de slag voor eerste Global Day of Service NEW HAVEN, Connecticut-(BUSINESS WIRE)- Alexion Pharmaceuticals, Inc....

Louis Bonduelle Foundation steunt tien jaar onderzoek met beurs
Onderzoek gezocht: Louis Bonduelle Foundation steunt tien jaar onderzoek met beurs VILLENEUVE D'ASCQ, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Onderzoek is van cruciaal belang...

Zuid-Afrikaanse film- en muziekavond bij Pllek
Op vrijdag 23 september vindt de vierde en laatste editie van Pllek Going Places plaats. Onder de titel Afrolijk wordt...

Moeders van jonge kinderen ondervinden meeste vakantie stress
Volgens Synovate heeft 46 procent van de Nederlanders last van een vakantiedip bij de terugkeer naar werk. Maar veel moeders...

Sprankelende juwelencollecties in Oisterwijk
Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 25 t/m 27 november 2016 vrij voor “Het Juweel Oisterwijk” in Gallery...

Aantal ontslagprocedures bijna gehalveerd na invoering WWZ
1 juli 2015 is de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) ingevoerd. De WWZ heeft onder meer ten doel het ontslagrecht...

Alcoa: News: News Releases: Alcoa Inc. Announces Pricing of Debt Off..
NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Alcoa Inc. (NYSE:AA) ("Alcoa") announced today that Alcoa Nederland Holding B.V. (the "Issuer"), a wholly owned subsidiary of...

DeOnlineDrogist.nl opnieuw de grootste online drogist
DeOnlineDrogist.nl is opnieuw de grootste online drogist van Nederland, zo blijkt uit de Twinkle100. Deze jaarlijkse ranglijst toont de grootste...

Mobiel.nl opent servicepunt in Utrecht
Mobiel.nl, de grootste onafhankelijke aanbieder van smartphones en mobiele abonnementen in Nederland, opende op 20 september een servicepunt op Europaplein...

2 miljoen online boodschappers in 2017
Ruim één op de zes Nederlanders koopt in 2017 eten en drinken bij een online supermarkt. Het merendeel van de...

Krimpen aan den IJssel en Beek en Donk zijn Groenste Stad en Dorp 2016
In het Isala theater in Capelle aan den IJssel zijn vandaag tijdens de Nationale Groendag Krimpen aan de IJssel en...

LINTEC vernieuwt website en catalogus voor internationaal publiek uit
LINTEC vernieuwt website en geeft catalogus voor internationaal publiek uit TOKYO-(BUSINESS WIRE)- LINTEC Corporation heeft in juli 2016 een Engelstalige...

Quintiq en Wereldvoedselprogramma: een wereld zonder honger
Quintiq en Wereldvoedselprogramma: samenwerking voor een wereld zonder honger `S-HERTOGENBOSCH, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Quintiq en het Wereldvoedselprogramma (WFP) van de Verenigde...

Nieuwe financiering voor SecurityMatters vooraanstaande investeerders
Nieuwe financiering voor SecurityMatters van vooraanstaande investeerders EINDHOVEN, Nederland-(BUSINESS WIRE)- SecurityMatters, een toonaangevende aanbieder van geavanceerde cyberbeveiliging voor industriele aansturingssystemen,...

Rapportcijfer voor landschap in 2015 gedaald tot onder de 6
Nederlanders waarderen het landschap in hun directe leefomgeving steeds lager. In 2015 is deze waardering gedaald tot een rapportcijfer van...

Maritime Single Window geopend met software van Koninklijke Dirkzwager
De software van Dirkzwager is als eerste in Nederland aangesloten op het Maritime Single Window, het platform voor de elektronische...

Samen genieten op La Table sfeerbeurs
La Table sfeerbeurs is al meer dan 20 jaar hèt lifestyle-event van Nederland dat niemand wil missen! Bezoekers komen van...

Kidsclub Spoorwegmuseum noteert duizendste lid
De kidsclub van Het Spoorwegmuseum, de Rail Rookies, passeerde deze maand de magische grens van 1000 leden. Dit bevestigt de...

Displaydata benoemt Piet Coelewij tot niet-uitvoerende bestuurder
Displaydata benoemt Piet Coelewij tot niet-uitvoerende bestuurder BRACKNELL, Verenigd Koninkrijk-(BUSINESS WIRE)- Displaydata kondigt met blijdschap aan dat Piet Coelwij is...

Belangrijkste veranderingen zorgverzekering in 2017 (infographic)
Op Prinsjesdag zijn de belangrijkste wijzigingen in de zorg en zorgverzekering voor 2017 door de Rijksoverheid bekend gemaakt. Wat wordt...

Inepro’s SCR708 RFID-lezer past altijd
Inepro introduceert de nieuwste contactloze kaartlezer met een grote leesafstand en snelle uitlezingen. De SCR708 is Inepro’s nieuwste RFID-lezer en...

Begroting 2017 voldoet niet op alle onderdelen aan Europese regels
Begroting 2017 voldoet niet op alle onderdelen aan de Europese begrotingsregels Dinsdag 20 september 2016 De Nederlandse begroting voor 2017...

eBook: living with idiopathic pulmonary fibrosis
Life with IPF - an eBook INGELHEIM, Germany-(BUSINESS WIRE)- A diagnosis of IPF is news that few patients want to...

Extra drukte en meer nationaliteiten Texel vanwege Lonely Planet top10
Eind mei werd het Waddeneiland Texel door bekende internationale reisgids Lonely Planet in haar top-10 van Europese plekken die je...

Alcoa: News: News Releases: Alcoa Inc. Announces Proposed Debt Offer..
NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Alcoa Inc. (NYSE:AA) ("Alcoa") announced today a proposed offering of senior notes (the "Notes") by Alcoa Nederland Holding...

Spoorwegmuseum krijgt koninklijk tintje tijdens Prinsjesdag
Iedere derde dinsdag van de maand organiseert Het Spoorwegmuseum een Plusdag met een speciaal inhoudelijk programma voor senioren en andere...

Teleurstellend advies aan Hoge Raad over nertsenfokverbod
In een advies aan de Hoge Raad stelt de Procureur Generaal dat het Hoger Beroep van de Nederlandse Staat tegen...

Direct de kwaliteit van de zorg meten met Opinionmeter
De Consumer Quality-index (CQ-index), ontwikkeld om klanttevredenheid in de gezondheidszorg te meten, is log en traag. De metingen liggen ver...

Update HP treft gelukkig maar enkele modellen
De laatste paar dagen stond in het teken van HP updates welke huismerk cartridges zou blokkeren. Wij zijn hier ingedoken...

Vetzuurcombinatie ondersteunt leesvaardigheid schoolkinderen
Een combinatie van omega 3- en 6-vetzuren ondersteunt de leesvaardigheid van doorsnee schoolkinderen. Vooral kinderen die moeite hebben om zich...

Bevrijdingsfestival en Kindervrijmarkt in Groesbeek
Zondag 18 september a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse Bevrijdingsfestival bij het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek. Dit jaar...

Open Joodse Gemeente Klal Israël benoemt nieuwe rabbijn Nathans
Afgelopen maart riep de Open Joodse Gemeente Klal Israël kandidaten op voor de vacature van rabbijn. Deze gemeente, de enige...

Ieder(in) wil een maximum voor wat mensen zelf aan zorg moeten betalen
Zorgkosten mensen met een beperking in vijf jaar geëxplodeerd De zorgkosten zijn in vijf jaar verdubbeld voor mensen die veel...

Zuidafrika's eerste zwarte profwielrenner in Utrecht
Songezo Jim, de eerste zwarte Zuidafrikaanse profwielrenner, is zaterdag 17 september in Utrecht om in drie verschillende fietsrondes geld in...

Stoomspektakel in Het Spoorwegmuseum
Ieder jaar in september viert Het Spoorwegmuseum de verjaardag van de spoorwegen met een sfeervol evenement: Stoom! Op 17 en...

Vloggende rapper krijgt dagvaarding voor belediging agenten
Vloggende rapper krijgt dagvaarding voor belediging agenten Breda, 16 september 2016 Vloggende rapper krijgt dagvaarding voor belediging agenten De eerder...

Vitality Manager van het Jaar 2016
Op een prachtige locatie, Domus Medica te Utrecht, is afgelopen dinsdag 13 september Gert-Jan Aleman gekozen tot Vitality Manager van...

Nieuwe Snor- kaartenbox Kus kus en 99 andere kaarten
Een kaartje om iemand sterkte te wensen, een hart onder de riem te steken, te feliciteren, of om te laten...

Door een update van HP zijn huismerk cartridges niet meer bruikbaar
Veel eigenaren van een HP printer ervaren op dit moment problemen met hun printer. Via social media en via de...

Servoy 8.1 to Ship on Sept. 16th
Servoy announced today the latest release of their platform, Servoy 8.1. Utilizing User Experience feedback as its focal point (or...

Mobiel.nl lanceert vernieuwde webshop
Op 10 september opende Mobiel.nl, de grootste onafhankelijke aanbieder van smartphones en mobiele abonnementen in Nederland, de deuren van zijn...

Bornem tot sociaalste gemeente van Vlaanderen gekroond
Twee maanden lang hebben Vlamingen hun stem kunnen uitbrengen op verschillende sociale projecten uit negen genomineerde gemeentes in het kader...