Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Kombrink bij congres Deltametropool Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 02-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam


Wethouder Kombrink spreekt tijdens congres Deltametropool

Wethouder Hans Kombrink (o.m. Ruimtelijke Ordening en Grondzaken) houdt op dinsdag 2 februari een inleiding op het congres 'Deltametropool 1998 in Europees perspectief'. Het congres is een initiatief van de wethouders Ruimtelijke Ordening van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht en wordt gehouden van 20.00 tot 22.00 uur in de Haagse Lobby in het gemeentehuis van Den Haag. Aanleiding voor het organiseren van dit congres is de visie van het kabinet op de toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Met het congres willen de grote vier het openbaar debat over deze visie uitlokken. Wethouder Kombrink spreekt over het onderwerp 'Deltametropool in Europees Perspectief'.

De wethouders Ruimtelijke Ordening van de vier grote steden hebben in februari 1998 onder de titel Deltametropool een gezamenlijke verklaring gepubliceerd waarin ze hebben uitgesproken dat het westen van het land moet worden ontwikkeld tot een stedelijk netwerk van internationaal formaat, dat de toenemende Europese concurrentie aan kan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie