Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus Energiebeheer in Gemeenten voor Energiecoordinatoren

Datum nieuwsfeit: 02-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Novem


Cursus Energiebeheer in Gemeenten voor Energiecoordinatoren

2/2/1999 1/6/1999
Novemkantoor Utrecht

Tijdens deze 4-daagse cursus leert men het 7-stappenplan energiebeheer in de eigen gemeentelijke gebouwen in te voeren. Dit stappenplan is door Novem ontwikkeld en gericht op verstandig en efficient gebruik van energie.

Zelf aan de slag
Het is een praktijkgerichte cursus. Men zal de zeven stappen van de methodiek dan ook doorlopen voor een gebouw in uw gemeente. De gegevens van dit gebouw brengt u steeds mee. Het resultaat is dat u op een praktische manier uw inzicht vergroot. Tegelijkertijd bent u al een flink eind op weg met uw eigen werk. Bovendien kunt u problemen en onduidelijkheden direct in de cursus aan de orde stellen.

Voor wie
Deze vierdaagse cursus ( 2 februari, 2 maart, 30 maart en 1 juni 1999) richt zich op energiecoordinatioren die vorm en inhoud moeten geven aan energiebeheer in de gebouwen waarvoor de gemeente zelf verantwoordelijk is. Aan deze cursus wordt door maximaal 12 personen per groep deelgenomen; dat betekent dat er ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding van alle deelnemers.

Bestemd voor:
Gemeentelijke Energiecoordinatoren

Kosten:
NLG 1.500,- (excl. BTW)

Aanvraag aanmeldingsformulier: (info@novem.nl)

A992AO02

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie