Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 03-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 3 Februari

VERMISTE BEJAARDE VROUW WEER TERECHT

Vannacht kreeg de politie de melding dat een 75-jarige, dementerende vrouw uit Cuijk werd vermist. De vrouw had haar huis aan de Karel Doormanstraat verlaten zonder medeweten van haar inwonende zoon. De vrouw werd vanochtend aangetroffen op de Beerseweg door een agent die op de fiets op weg was naar het bureau voor de vroege dienst. Hij sprak de vrouw aan, en begreep dat zij in de war was. Daarop zette hij haar achter op de fiets en reed naar het bureau. Daar kwam de familie haar ophalen.

INBRAAK

Uit het Arsenaal in Grave is vorige week voor 6000 gulden aan goederen gestolen. Inbrekers namen een 25-tal thermostaatcv-kranen en twee close-inboilers mee. Ook werd van het buitenterrein een gegalvaniseerd hekwerk van 7 meter lang en 2 meter hoog meegenomen. Men kwam binnen door het forceren van enkele deuren. Men deed vanochtend pas aangifte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie