Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 03-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 3 Februari

DIEFSTAL UIT WONING

Uit een huis aan de Laverdonk in Heeswijk-Dinther is in de nacht van maandag op dinsdag een 150-tal cd's en een oude grammofoon gestolen. Het is onbekend hoe men is binnengekomen.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto aan de Woutkensstraat in Heesch in dinsdagavond een GSM-telefoon gestolen nadat men een ruit had vernield. Uit een auto aan de Antenburgt in Heesch werd gisterenavond ook een GSM gestolen, alsmede wat kleding.

DIEFSTAL AUTO

Aan het Kerkveld in Nistelrode is gisterenavond een zwarte VW Golf gestolen. De auto werd dezelfde avond gestript en uitgebrand teruggevonden aan de Bosstraat in Heesch.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Rijksweg in Nuland is vannacht een 48-jarige man uit Herpen betrapt op het rijden onder invloed. De politie zag de man over de weg slingeren en reed door rood. Na staandehouding bleek de auto ook niet verzekerd te zijn. De man kreeg een rijverbod, zijn auto werd overgebracht naar het bureau.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Nistelrodesedijk in Vorstenbosch zijn vanochtend 1000 auto's op snelheid gecontroleerd. 34 automobilisten reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie