Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Synergie introduceert NOVEM Etiket Brandstofverbruik

Datum nieuwsfeit: 04-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Communicatiebureau Synergie introduceert Etiket Brandstofverbruik

Utrecht - Na een pitch met vier andere bureaus is Communicatiebureau Synergie gevraagd de publiekscampagne rond het Etiket Brandstofverbruik te verzorgen. Opdrachtgever is NOVEM (Nederlandse Onderneming voor Energie en Milieu), die het Etiket samen met de Consumentenbond en het Ministerie van VROM op de AutoRAI 1999 presenteert. Communicatiebureau Synergie ontwikkelde het campagneconcept "De kleur is aan U". Binnen dit concept is een compleet informatiepakket ontwikkeld, waaronder een publieksfolder. Daarnaast verzorgt het bureau de complete persintroductie van het Etiket. Verder heeft Synergie ook het beeldmerk voor het programma Het Nieuwe Rijden ontworpen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie