Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ilse en Take IT Now starten winkel

Datum nieuwsfeit: 04-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht:

EINDHOVEN/BILTHOVEN, 4 februari 1999. Ilse Publishing BV en TakeitNow.com bundelen krachten op e-commerce-gebied door integratie computerwinkel TakeitNow.com in de Ilse site. TakeitNow.com bereikt in de tweede helft van januari al NLG 27.000 omzet. Ilse - de aanbieder van de meest geraadpleegde Nederlandse zoekmachine op internet - en TakeitNow.com brengen vandaag een co-branded versie uit van de goedlopende Nederlandse computerwinkel van TakeitNow.com, die op 14 januari dit jaar geïntroduceerd is op internet/Het Net en veel aandacht trok vanwege haar zeer lage prijzen (zie http://www.takeitnow.nl/). De samenwerking moet leiden tot een versterking van de positie van Ilse als winkelcentrum ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie