Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mulder hoogleraar genoom gebaseerde therapie RUG

Datum nieuwsfeit: 04-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rijks Universiteit Groningen


N.H. Mulder hoogleraar Onderzoek naar genoom gebaseerde therapie

Bij de Faculteit der Medische Wetenschappen is prof.dr. N.H. Mulder benoemd tot hoogleraar Genoom gebaseerde therapie, in het bijzonder de oncologie. Mulder was reeds als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Rijksuniversi- teit Groningen. Hij geniet internationale waardering door zijn talloze wetenschappelijke publicaties en vele activiteiten. Hij is lid van de Europese werkgemeenschap voor gentherapie en de American Society for Gene Therapy. Oncologisch onderzoek in Groningen is georganiseerd in het Gronin- ger Oncologisch Centrum, een multidisciplinair samenwerkingsverband van klinische en preklinische groepen. Het belang van dit onderzoek komt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie