Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spelersinformatie FC Twente

Datum nieuwsfeit: 08-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FC Twente Nieuws: overig: Kort nieuws 1999-01-28

Kort nieuws

Marnix Smit verruilt aan het eind van het seizoen FC Twente voor Heracles Almelo. De centrale verdediger van het tweede elftal tekende een driejarig contract. Via Heracles wil de bijna afgestudeerde bestuurskundige proberen zich een vaste plaats in het betaalde voetbal te verwerven.

Rahim Ouedraogo heeft met het nationale team van Burkino Faso op 23 januari jl. gespeeld tegen Senegal. Het betrof hier een wedstrijd die meetelde voor de kwalificatie voor de Afrika Cup 2000. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Huub Lansing is 15 januari jl. voor 1 jaar in dienst getreden bij FC Twente. Hij gaat zich bezig houden met merchandising en marketing.

FC Twente Nieuws: spelers: Belangstelling voor Heubach 1999-01-28

Belangstelling voor Heubach

FC Twente heeft belangstelling getoond voor Jeroen Heubach. De 24-jarige speler van MVV stond tot en met 1997 nog onder contract in Enschede. Heubach, geboren en getogen Enschedeër, was gecharmeerd van de interesse van zijn oud-werkgever.

FC Twente Digitaal is geproduceerd door TriMM

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie