Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee nieuwe modellen in de Armada 7400 Serie

Datum nieuwsfeit: 08-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Aan de Armada 7400 Serie zijn per 8 februari twee nieuwe modellen geintroduceerd. Deze nieuwe notebook pc's zijn voorzien van krachtige Intel Mobile Pentium II processoren, geavanceerde grafische controllers met AGP voor hoogwaardige grafische prestaties en een krachtige Enhanced Li-Ion accu.

Perfecte combinatie

De Compaq Armada 7400 Serie beschikt over uitstekende specificaties en biedt in combinatie met het lage gewicht en de beperkte afmetingen een optimale combinatie voor mobiele zakelijke gebruikers van notebook pc's.

Stijlvol en praktisch

Voor extra stevigheid is de Armada 7400 Serie gevat in een robuuste magnesium behuizing. Deze is twintig maal zo sterk als de kunstof behuizing die in de meeste notebook pc's gebruikt wordt. De nieuwe behuizing zorgt ervoor dat kritische componenten, zoals het beeldscherm, beter beschermd worden tegen schokken.

Omdat de Armada 7400 Serie onderdeel is van het Armada 7000 platform, behoren diverse bureau-uitbreidingseenheden voor volledige desktop-functionaliteit tot de mogelijkheden. En met behulp van het bekende MultiBay-concept kan de gebruiker zelf elke gewenste configuratie samenstellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie