Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telfort benoemt nieuwe manager Marketing & Sales

Datum nieuwsfeit: 09-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Telfort persbericht


Benoemingen

Telfort benoemt Manager Marketing & Sales consumentenmarkt

AMSTERDAM, 9 FEBRUARI 1999 - Telfort heeft John Weir (36) aangesteld als Manager Marketing & Sales voor de consumentenmarkt. John Weir gaat de succesvolle mobiele telecomdiensten van Telfort in Nederland verder uitbouwen. Tot de bekendste diensten behoort Telfort Pak&Bel® (mobiele telefonie op basis van het nieuwe GSM 1800-net in Nederland).

John Weir heeft een brede ervaring in de telecomwereld. In zijn vorige functie was hij Regional Business Manager (Nederland & Scandinavië) bij Motorola. Daarvoor werkte hij bij KPN Telecom en Britsh Telecom Mobile Communications.

Telfort is de telecom joint-venture tussen BT (British Telecom) en de NS (Nederlandse Spoorwegen). Het bedrijf is aanbieder van nationale en internationale telecommunicatiediensten in Nederland aan de zakelijke- en de consumentenmarkt. Momenteel werken er ruim 1500 mensen. Klanten zijn onder andere Shell, Philips, Unilever, Akzo Nobel, KPMG, BP en NS.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie