Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoek minister Pronk aan Overschie

Datum nieuwsfeit: 10-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam


Werkbezoek Minister Pronk aan Overschie

Jan Pronk, Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu brengt op woensdag 10 februari een werkbezoek aan de deelgemeente Overschie. De Minister wordt ontvangen door Hans Kombrink, wethouder Ruimtelijke Ordening en Grondzaken. Op het programma van het werkbezoek staat onder meer een korte inleiding over het project Stad en Milieu, een project in het kader van het gemeentelijk beleid op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Milieu. Verder spreken verschillende deskundigen over het thema milieu en gezondheid. Aan de orde komt de luchtkwaliteitsituatie in Overschie en de gezondheidseffecten.

Tussen 11.00 en 12.00 uur maakt Minister Pronk met milieuwethouder Els Kuijper een wandeling langs verschillende locaties in Overschie. Van 12.00 tot 12.30 uur bezoekt de Minister verzorgingsflat Abtshoven aan het Kleinpolderplein (in de oksel van de A20 en A 13). Vertegenwoordigers van de pers kunnen het werkbezoek vanaf 11.00 uur bijwonen. Om 12.15 uur is er gelegenheid de Minister vragen te stellen in de deelgemeentesecretarie Overschie, Overschiese Dorpsstraat 64.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie