Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ideeën-machine vrijwilligerswerk in De Balie

Datum nieuwsfeit: 10-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum: 10-02-1999

AANKONDIGING

Ideeën-machine woensdag 10 februari in De Balie

Doel: méér jongeren actief in vrijwilligerswerk

Jongeren enthousiast maken voor vrijwilligerswerk. En organisaties enthousiast voor jongeren. Een startconferentie genereert daarvoor plannen en projecten. Balie-directeur Andrée van Es heeft komende woensdag de leiding over een vijftig-koppige ideeën-machine. Deskundigen van uiteenlopende disciplines en achtergronden beoordelen succesvolle praktijkvoorbeelden: van vredig voetballend Oene tot voor voorzieningen knokkende skaters in Rotterdam. Vervolgens komen ze met verbeterideeën en aanbevelingen voor toekomstig beleid. Een jeugdjury met vertegenwoordigers uit elk van de twaalf provincies kiest haar favoriete Top3. Initiatiefnemer Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie