Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 10-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 10 Februari

INBRAAK AUTO

Uit een geparkeerde auto aan de Ambachtsweg in Sint Michielsgestel is vannacht een GSM-telefoon gestolen, nadat men een ruit had vernield. Gisterenavond is uit een auto op de parkeerplaats achter de bibliotheek in Vught een radio-cdspeler, een tiental cd's en een zonnebril gestolen, nadat men een ruit had ingeslagen. Uit een bestelauto werd de radio weggenomen.

INBRAAK IN BOUWKEET

In een bouwkeet op een bouwterrein aan de Vijverbosweg in Vught is vannacht ingebroken. Er wordt niets vermist.

ONGEVAL LETSEL

Op de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt deed zich vanmiddag een ongeval met letsel voor. Een 40-jarige man uit Biezenmortel wilde met zijn auto de weg ter hoogte van de Guldenberg oversteken, toen hij tegen een auto, bestuurd door een 38-jarige Helvoirtenaar, die over de Nieuwkuijkseweg reed, botste. De man uit Biezenmortel was waarschijnlijk verblind door de laagstaande zon toen hij de kruising opreed. Beide personen raakten licht gewond, de man uit Biezenmortel werd daarvoor overgebracht naar het Willem-Alexanderziekenhuis in Den Bosch.

AANHANGER GESTOLEN

Vanaf het erf van een huis aan de Stokhoekstraat in Sint Michielsgestel is de afgelopen dagen een eenassige Hapert aanhangwagen weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie