Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Loth & Werner Communications verzorgt PR van Xylan

Datum nieuwsfeit: 10-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Xylan kiest voor Loth & Werner Communications

Amsterdam, 10 februari 1999 - Loth & Werner Communications gaat binnen de Benelux de Public Relations verzorgen voor Xylan Corporation, het snelst groeiende hardwarebedrijf in de netwerkhistorie. De producten van Xylan worden wereldwijd gebruikt door onder meer overheden, multinationals, universiteiten en service providers. Het bedrijf is in 1993 opgericht en heeft in 80 steden vestigingen, verspreid over de hele wereld.

De OmniSwitch-serie van Xylan bestaat uit de meest complete netwerkswitches ter wereld. De switches integreren LAN-switching, ATM-switching, Gigabit Ethernet-switching, layer-three switching en wide area switching. Ze staan bekend om hun geavanceerde architectuur en asic-ontwerp. Wereldwijd heeft Xylan meer dan 1,5 miljoen geswitchte poorten geïnstalleerd. Ook in de Benelux heeft het bedrijf een aantal belangrijke klanten. OEM’s van Xylan in deze regio zijn IBM en Alcatel. De Benelux-partners van Xylan zijn onder andere Netbuilding, Q & I, Impact, Simac/Netbuilding, Ferranti Computer Systems, Comparex en Telephonie. Azlan verzorgt de distributie. Volgens de Los Angeles Times was Xylan in 1996 het snelst groeiende bedrijf in Californië. Op het Europese hoofdkantoor van Xylan in Hoofddorp werken momenteel 35 mensen.

Loth & Werner Communications

Loth & Werner is een specialist in marketingcommunicatie voor ICT-bedrijven, financiële dienstverleners en managementconsultants. Loth & Werner verleent PR-advies en -ondersteuning en wordt daarnaast ingeschakeld voor tekstproducties. Tot de klantenkring behoren vooraanstaande Nederlandse en internationale ICT-aanbieders, banken en consultancybedrijven. Loth & Werner is gevestigd in Amsterdam en telt veertien consultants, verdeeld over PR en tekstproducties.

Voor meer informatie:

Loth & Werner Communications, Michiel Gosens

telefoon: (020) 575 40 40 fax: (020) 575 40 44, e-mail: (michiel.gosens@loth.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie