Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarcongres Netwerk Gezonde Steden in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 11-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam


Wethouder Korthuis opent Jaarcongres Netwerk Gezonde Steden

Wethouder Sandra Korthuis (o.m. Maatschappelijke Dienstverlening en Volksgezondheid) opent op donderdag 11 februari om 10.00 uur in congrescentrum Engels aan het Stationsplein het Jaarcongres van het Netwerk Gezonde Steden, van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Zij is ook voorzitter van het ochtendprogramma. Thema van de dag is: Gewoon Bijzonder en Bijzonder Gewoon, over chronisch zieken en ondersteunend gemeentelijk beleid. Het Netwerk Gezonde Steden en de Nationale Commissie Chronisch Zieken NCCZ hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie: een gemeente kan mensen op veel manieren ondersteunen om zichzelf te ontwikkelen en deel te nemen aan de maatschappij. Het congres is de praktische uitwerking van deze visie.

Tijdens het middagprogramma, om 15.00 uur, zal burgemeester Deetman van Den Haag de Zorg in Beeld prijs 1998 uitreiken. Dit is een prijs voor een gemeente of organisatie die laat zien hoe ze deze groep mensen ondersteunt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie