Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afscheid burgemeester L. van Maaren-van Balen van Weert

Datum nieuwsfeit: 11-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Weert


14 januari 1999
AFSCHEID BURGEMEESTER L. VAN MAAREN-VAN BALEN VAN WEERT

Burgemeester mw. L.B.M. van Maaren-van Balen is per 16 februari 1999 benoemd tot burgemeester van de Friese hoofdstad Leeuwarden. In de vorm van een buitengewone openbare raadsvergadering wordt er op donderdag 11 februari 1999 afscheid van haar genomen. Die vergadering vindt plaats om 14.30 uur in het Munttheater aan het Collegeplein 3 in Weert.

Weertenaren en andere belangstellenden kunnen afscheid nemen van burgemeester mw. L.B.M. van Maaren-van Balen en haar echtgenoot tijdens een receptie die om 17.00 uur begint in de foyer van het Munttheater.

Installatie Leeuwarden
Mevrouw Van Maaren-van Balen wordt op dinsdag 16 februari a.s. geïnstalleerd als burgemeester van Leeuwarden. Dat gebeurt tijdens een buitengewone raadsvergadering om 14.00 uur. Daarna wordt haar een kennismakingsreceptie aangeboden die om 17.00 uur begint.

Laatst gewijzigd op: 14 januari 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie