Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vinden in Nederland in nieuw jasje

Datum nieuwsfeit: 12-02-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vinden in Nederland in het nieuw.

De jonge en populaire searchengine Vinden in Nederland (www.vindin.nl/) is in een nieuw jasje gestoken. Behalve de eigen searchengine kan men nu ook een aantal andere searchengine's raadplegen.

Op de homepage zijn ruim honderd van de belangrijkste Nederlandse (en enkele internationale) websites direct gelinkt. In een aantal categorieen wordt dit gecombineerd met headlines van populaire sites. Niet gewenste catergorieen kunnen worden gesloten, de instellingen van de gebruiker blijven na het verlaten van de site bewaard.

Vinden in Nederland geeft zo direct een indruk van het nieuws van dit moment en een makkelijke toegang naar de rest van internet.

Vinden in Nederland is gelanceerd in begin 1998 als reactie op het steeds complexer worden van bestaande searchengine's. Ook in het nieuwe ontwerp staat functionaliteit voorop.

Het Vinden in Nederland team.

| Gratis e-mail en meer: www.dolfijn.nl/ | Een product van Ilse: www.ilse.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie