Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Oproep bevolking voor het tegengaan woninginbraken 12:33 vrijdag 12 februari 1999

Roel Hallink, tel: 0528 - 295216

Smilde - De politie van Middenveld vraagt de bevolking extra oplettend te zijn om daarmee woninginbraken tegen te gaan. Dit naar aanleiding van de vele inbraken in de afgelopen tijd in de voormalige gemeente Smilde, en dan met name in Hoogersmilde. De meeste hiervan zijn in de avonduren gepleegd.
Door kentekens van auto's, die niet in uw omgeving thuishoren en een verdachte indruk maken, te noteren, van personen die zich verdacht ophouden in uw omgeving een goed signalement op te nemen en op elkaars woningen te letten, maken u en uw buren de kleinst mogelijke kans om ook slachtoffer te worden van woninginbraak. Met hetgeen u gezien heeft, wordt de kans groter dat de politie de inbrekers kan oppakken. Ook informatie die voor u op het eerste gezicht niet belangrijk lijkt, kan voor ons zéér belangrijk zijn. Bij eventueel onraad verzoeken wij u dan ook direct te bellen. Tips kunt u doorgeven aan de politie Middenveld, tel.: 0593 - 575410.
Uw tips worden zeer op prijs gesteld en zullen vertrouwelijk worden behandeld.

/ / / / / / / einde bericht

info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie