Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start reconstructie Polderweg Den Helder

Datum nieuwsfeit: 15-02-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Helder

Datum : 4 februari 1999

Onderwerp :

Reconstructie Polderweg begint 15 februari

zes weken werken aan een van de slagaders van de binnenstad

Maandag 15 februari aanstaande begint de gemeente met de reconstructie van een deel van de Polderweg. Dit neemt zes weken in beslag. De weg is dan tot eind maart afgesloten voor al het verkeer. De weg gaat uiteraard zo snel mogelijk weer open, maar dat is onder andere afhankelijk van het weer. De stremming begint iets voorbij de toegang naar het parkeerterrein achter het Lidwina-complex tot vlak voor de Bothastraat. In hetzelfde project wordt ook de verbinding naar het Bernhard- en Julianaplein (het zogenaamde ‘Zusterstraatje’) geheel heringericht.

Omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden krijgen directe en gerichte informatie over het werk en over de consequenties van de afsluiting voor bijvoorbeeld bevoorrading en toegang naar parkeerterreinen. Volgende week geven we op onze voorlichtingspagina meer tekst en uitleg over het werk, zoals de tijdelijke wijziging van buslijnen, noodroutes naar parkeervoorzieningen maar ook routes naar bijvoorbeeld de schouwburg, de woningen van de Kroonpassage en algemene omleidingsroutes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de binnenstadcoördinator van de gemeente Den Helder, de heer G. Boers, telefoon: 671 473.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie